Inred köket med nya vitvaror – smarta tips

När du ska göra om hemma är köket en plats att lägga fokus på från start. Med rätt vitvaror kan du få precis det kök du drömmer om. Du kan dessutom spara pengar på att ägna tid åt genomtänkta val.

Här får du ta del av tips som hjälper dig att välja rätt vitvaror till ditt nya kök. Från köksfläktar till material och design på andra nödvändiga installationer.

Köksfläkt för bra ventilation

Design och passform är två faktorer som väger in när du ska köpa köksfläkt, men du bör även prioritera kapacitet och energiförbrukning. Ett tips är att satsa på en köksfläkt från Cylinda eftersom varumärket har förmågan att uppfylla estetiska såväl som funktionella krav. Köksfläktar från Cylinda är moderna vitvaror som passar i alla typer av kök och som alltid förbättrar luften på ett effektivt sätt.

Snygg inredning med vitvaror

Du kan med fördel välja en köksfläkt som går i samma toner som det kommande köket. När det gäller kökstrender skriver Expressen att:

”trenden med det helvita köket har avtagit under de senaste åren.”

Just nu är det jordnära färger som gäller och då passar både svarta eller metallfärgade köksfläktar fint.

Smart planering

Större köksfläktar har förmågan att evakuera luften bättre, men det finns även mindre modeller från Cylinda som är effektiva. När det gäller placering av vitvaror är det ett individuellt val som du kan göra utifrån din egen smak. Du kan dock behöva se till husets konstruktion och förutsättningar.

Diskmaskinen är praktisk att ha inbyggd i det övriga kökets konstruktion. Däremot kan du skapa en personlig stil med en stilfull blandare som går i samma stil som köksfläkt och annat. Det miljövänliga köket är dessutom en het trend som är här för att stanna.